DM-Ker szerviz*****

Szervizünk felkészült szakembergárdájával, speciális diagnosztikai hátterével, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt gépjárműparkjával minden felmerülő igényt gyorsan, hatékonyan, szakértelemmel kielégít. A javítások nagy részét a helyszínen végezzük, de négy szervizműhelyünk is rendelkezésre áll a hosszabb, anyag- és eszközigényesebb feladatok megoldásához.

 

DM-KER 5* SZERVIZGARANCIA

14 fős szakképzett csapatunk folyamatos gyári képzéseken vesz részt, szaktudásunkat frissen tartva, elhivatottságunknak eleget téve. Készséggel, szakértelemmel és sokéves tapasztalattal, hatékonyan és a legrövidebb időn belül végezzük akár a garanciális, akár a garancián túli javításokat.

8 darabos szervizautóparkunk a legkorszerűbb műszerekkel felszerelt. Az egész országban vállaljuk helyszíni szervizmunkák elvégzését, a szükséges alkatrészek kiszállítását.

 

Szervizműhelyünket folyamatosan fejlesztjük. 2018 év végére a jelenlegi 250 négyzetméterről 500 négyzetméterre növeljük területét. A műhelyben speciális diagnosztikai műszerek és a legkorszerűbb, gyári szoftverek, szerszámok állnak rendelkezésre.

 


24-48 órán belül
vállaljuk a helyszíni kiszállást és a direkt alkatrész-kiszállítást – a meghibásodás bejelentésétől számítva.

 

 


Országos szervizhálózatunk 
alappillérei a központi, Szigetszentmiklóson, illetve a Tiszafüreden, Bátaszéken és Balatonfűzfőn található szervizműhelyeink.