A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Tecnoma
Maximális precizitás a permetezésben

 
 

TECNOMA - Maximális precizitás a permetezésben

 A növényvédelemre szakosodott TECNOMA permetezőgépek széles választékát kínálja. Mivel a mezőgazdaság egy összetett tevékenység, amely teljes és állandó odaadást igényel, megtisztelő számunkra, hogy olyan megoldásokat tervezhetünk, amelyek megkönnyítik életét, miközben javítják termelékenységet és növelik a profitot.

ÖNJÁRÓ PERMETEZŐGÉPEK

A Tecnoma zászlóshajója, a LASER önjáró permetezőt kifejezetten úgy tervezték, hogy minden igénynek megfeleljen. Három tartálykapacitással kapható, 3200-5200 liter között, és 24-44 méteres szórókeretekkel szerelhető fel. A nyomtávak és hasmagasságok széles választékával a választás az Öné! Mivel minden ügyfél egyedi, megközelítésünk célja, hogy az igényeknek és elvárásoknak a lehető legjobban megfeleljen.

   Bemutató videó       Technikai jellemzők [PDF]

FÜGGESZTETT PERMETEZŐK

A TECNOMA függesztett permetezőgépek sorozata 3 különböző változatból áll. A legkisebbtől (300L) a legnagyobbig (1600L) biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Felszerelhető manuális vagy hidraulikusan összecsukható acél szórókerettel. Ezek a függesztett permetező tartozékok széles skáláját kínálják, mint például a REGULAIR vagy a SMARTOP, amelyek biztosan illeszkednek az Ön igényeihez.

VONTATOTT PERMETEZŐK

A Tecnoma, TECNIS emblematikus vontatott permetezőgépe teljesítmény és termelékenység tekintetében minden elvárást felülmúl. Két változatban (Tecnis 3100 és Tecnis II) és négy tartálykapacitással kapható, 3100-6000 liter között, és 18-tól 44-es méterig terjedő szórókeretekkel szerelhető fel. Használja ki a precizitás és a kényelem előnyeit robusztus és kompakt szórókereteinek és egyedülálló AXAIR felfüggesztésének köszönhetően.

dmker-footertop.jpg