A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

Gyári alkatrészek mezőgazdasági gépekhez és építőipari gépekhez raktárkészletről.

  MEGTEKINTÉS

 
 

ALKATRÉSZ KERESŐ


Mindenféle mezőgazdasági és építőipari géphez teljes körű alkatrész ellátást biztosítunk, akár raktárkészletről.
Sokszor nehéz egy keresett alkatrészt beazaonosítani, ebben az estebn hívjon bátran és segítünk megtalálni a megfelelő géphez a megfelelő alkatrészt vagy kiegészítőt.

ÉPÍTŐIPARI, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZERVIZE


Szakszerűen megjavítjuk gépeit. A DM-KER Nyrt.-től vásárolt agrár- és építőipari gépek kötelező szervizét,
garanciális és egyéb javításait részben vagy teljes egészében szerviz szolgáltatásunk végzi. A meghibásodást itt egyszerűen bejelentheti.

HIBABEJELENTŐ FELÜLET

SZAKÉRTŐ
MUNKATÁRSAK

Munkatársainkat folyamatosan gyári képzéseken tartják naprakészen tudásukat, így szakértelemmel, hatékonyabban végezik a garanciális, és a garancián túli javításokat.

GYÁRI
ALKATRÉSZEK

Hatalmas gyári raktárkészletünkről akár azonnali ki tudjuk szolgálni partnereinket, hogy a gépei mielőbb megbízhatóan üzemeljenek. Bobcat, Develon alkatrész raktárunk szinte egyedülálló az országban.

24-48 ÓRÁN
BELÜL

Megállapodás alapján akár a meghibásodás bejelentésétől számítva 24-48 órán belül vállaljuk a helyszíni kiszállást és a direkt alkatrész-kiszállítást.

ORSZÁGOS
SZERVIZHÁLÓZAT

Az ország több pontján található regionális szakszervizünk segít a meghibásodott építőipari és mezőgzdasági járművek javításában.

SZERVIZ
KÖZPONT

Közel 500 négyzetméteres központi szakműhelyben speciális diagnosztikai műszerek és a legkorszerűbb, gyári szoftverek, szerszámok állnak rendelkezésre a meghibásodások szakszerű javításához.

SZERVIZ
A HELYSZÍNEN

Agrár- és építőipari gépek javításához a legkorszerűbb műszerekkel felszerelt szervízautóink és szakképzett munkatársaink az országban bármely pontján vállalják a helyszíni szervizmunkák elvégzését, továbbá a szükséges alkatrészek kiszállítását. .

BOBCAT
ALKATRÉSZ

Gyári Bobcat alkatészek széles választékát kínáljuk partnereinknek. A Bobcat alkatrészek mellett megtalálja kínálatunkban a Bobcat kiegészítőkhöz, tartozékokhoz az összes alkatrészt. Szakérő munkatársaink szívesen segítenek megtalálni a keresett alkatrészeket.
A vásárolt Bobcat alkatrészeket személyesen a központunkban, vagy futárszolgálattal kiszállítva veheti át.

dmker partnerek 2023

 

Nagy világmárkák,
agrár-, építőipari és
hulladékgazdálkodási
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg