A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

 

MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉPÍTŐIPARI GÉPEK

 

Száz százalékban magyar tulajdonú vállalatunk alapítói az ipari és mezőgazdasági gépek piacán szerzett, több évtizedes tapasztalattal bírnak. Küldetésünk, hogy szakértő munkatársaink kiszolgálják a mezőgazdaság, az építőipar és az ipar gép-, alkatrész- és szervizigényét mégpedig teljes körűen.

 
 
IMG_4244-600x400.jpg

Jelenleg három telephellyel rendelkezünk, amelyeken fő tevékenységeink:

  • • agrár- és építőipari gépek forgalmazása és szervizelése
  • • alkatrészek forgalmazása
  • • bérgépszolgáltatás

Dinamikusan fejlődő vállalatunk elkötelezett a folyamatos fejlesztések és a szolgáltatások kiterjesztése iránt.

A DM-KER Nyrt. A DM-KER Nyrt. több neves gyártó termékeinek márkaképviseletét látja el. A Csehországban gyártott Bobcat és a dél-koreai Develon munkagépek hivatalos forgalmazója és javítóműhelye. Kínálatunkban megtalálhatóak építőipari munkagépek terén többek között az Epiroc (Chicago Pneumatic), a Dynapac, a Weycor, a Viking (Eydescreen), mezőgazdasági gépek terén pedig az Arbos, a Storti, a Tifone és a F.lli Annovi gyártók termékei is. Termékpalettánk folyamatosan bővül, a piaci igényeknek megfelelően. Országos szerviz- és képviselői hálózattal rendelkezünk a hatékony és szakszerű kiszolgálás érdekében. Szakképzett kollégáinkhoz bizalommal fordulhatnak partnereink a legkülönfélébb vevői igényekkel. 2019-ben a cégünk nyilvános részvénytársasággá alakult DM-KER Nyrt. névvel a BÉT X-Tend piacán bevezetésre került a magyarországi tőzsdére.

 

DM-KER NyRT.
A NEMZETKÖZI ELITE PROGRAMBAN

 

A Budapesti Értéktőzsde 2016 őszén együttműködési megállapodást kötött a London Stock Exchange Group leányvállalataként működő ELITE S.p.A-val és Magyarországon is elindult a nemzetközi ELITE Program. A DM-KER Nyrt. 2020 júliusában 18 havi folyamatos munka és tanulás után sikeresen megszerezte az ELITE CERTIFICATE-ot, amely egy fontos mérföldkő a vállalat életében. A BÉT-ELITE Program képzésével a cégvezetők olyan tudásbázist és tapasztalatokat sajátíthatnak el, amelyek hozzájárulhatnak a válságálló és szilárd vállalati építkezéshez.

 
 
DMKER elit programban

 

A programban a színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több volt, mint oktatási program. A vállalat vezetőinek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel.

A gyors növekedést ambicionáló DM-KER Nyrt. tulajdonosai változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől. Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe vette a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában is.
 

dmker partnerek 2023

 

Nagy világmárkák,
agrár-, építőipari és
hulladékgazdálkodási
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg