A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

KLÍMA TISZTÍTÁSI ÉS JAVÍTÁSI AKCIÓ

Mi szeretünk elébe menni a problémáknak.

Az időszakos tisztítás féken tarthatja a kórokozók és baktériumok káros elszaporodását.
Mindezeken túl egy elpiszkolódott, szennyezett hőcserélő felület jelentősen ronthatja a
készülék hatékonyságát és meghibásodáshoz is vezethet.

 

KÖTELEZŐ
SZERVIZ

Szervízperiódusoknak megfelelő átvizsgálások, alkatrész cserék, olaj és szűró cserék.

- szakembereink folyamatosan gyári képzéseken tanulnak
- a legkorszerűbb készülékeket, műszereket használjuk javításhoz
- kizárólag magas minőségű, gyári alkatrészeket szerelünk be

SZAKÉRTŐ
MUNKATÁRSAK

Munkatársainkat folyamatosan gyári képzéseken tartják naprakészen tudásukat, így szakértelemmel, hatékonyabban végezik a garanciális, és a garancián túli javításokat.

GYÁRI
ALKATRÉSZEK

Hatalmas gyári raktárkészletünkről akár azonnali ki tudjuk szolgálni partnereinket, hogy a gépei mielőbb megbízhatóan üzemeljenek. Bobcat, Doosan alkatrész raktárunk szinte egyedülálló az országban.

24-48 ÓRÁN
BELÜL

Megállapodás alapján akár a meghibásodás bejelentésétől számítva 24-48 órán belül vállaljuk a helyszíni kiszállást és a direkt alkatrész-kiszállítást.

ORSZÁGOS
SZERVIZHÁLÓZAT

Az ország több pontján található regionális szakszervizünk segít a meghibásodott építőipari és mezőgzdasági járművek javításában.

SZERVIZ
KÖZPONT

Közel 500 négyzetméteres központi szakműhelyben speciális diagnosztikai műszerek és a legkorszerűbb, gyári szoftverek, szerszámok állnak rendelkezésre a meghibásodások szakszerű javításához.

SZERVIZ
A HELYSZÍNEN

Agrár- és építőipari gépek javításához a legkorszerűbb műszerekkel felszerelt szervízautóink és szakképzett munkatársaink az országban bármely pontján vállalják a helyszíni szervizmunkák elvégzését, továbbá a szükséges alkatrészek kiszállítását. .

GARANCIÁLIS
JAVÍTÁSOK

Cégünk a Bobcat és a Doosan gépek kizárólagos és hivatalos javítóműhelye Magyarországon. Ezen felül természetesen vállaljuk az általunk forgalmazott építőipari gépek és mezőgazdasági gépek garanciális javítását.

Részletek

SZERVIZ
SZOLGÁLTATÁSOK

Minden DM-KER Nyrt. által forgalmazott gép garancia időn túli szervizelését vállaljuk. Szakértő szerviz csapatunk gyári szakszervizként is végzi az építőipari és mezőgazdasági gépek javítását. 

HIBABEJELENTŐ FELÜLET

dmker partnerek 4

 

Nagy világmárkák,
agrár- és építőipari
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg