A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

KLÍMA TISZTÍTÁSI ÉS JAVÍTÁSI AKCIÓ

Mi szeretünk elébe menni a problémáknak.

Az időszakos tisztítás féken tarthatja a kórokozók és baktériumok káros elszaporodását.
Mindezeken túl egy elpiszkolódott, szennyezett hőcserélő felület jelentősen ronthatja a
készülék hatékonyságát és meghibásodáshoz is vezethet.

 

KÖTELEZŐ
SZERVIZ

Szervízperiódusoknak megfelelő átvizsgálások, alkatrész cserék, olaj és szűró cserék.

- szakembereink folyamatosan gyári képzéseken tanulnak
- a legkorszerűbb készülékeket, műszereket használjuk javításhoz
- kizárólag magas minőségű, gyári alkatrészeket szerelünk be

SZAKÉRTŐ
MUNKATÁRSAK

Munkatársainkat folyamatosan gyári képzéseken tartják naprakészen tudásukat, így szakértelemmel, hatékonyabban végezik a garanciális, és a garancián túli javításokat.

GYÁRI
ALKATRÉSZEK

Hatalmas gyári raktárkészletünkről akár azonnali ki tudjuk szolgálni partnereinket, hogy a gépei mielőbb megbízhatóan üzemeljenek. Bobcat, Develon alkatrész raktárunk szinte egyedülálló az országban.

24-48 ÓRÁN
BELÜL

Megállapodás alapján akár a meghibásodás bejelentésétől számítva 24-48 órán belül vállaljuk a helyszíni kiszállást és a direkt alkatrész-kiszállítást.

ORSZÁGOS
SZERVIZHÁLÓZAT

Az ország több pontján található regionális szakszervizünk segít a meghibásodott építőipari és mezőgzdasági járművek javításában.

SZERVIZ
KÖZPONT

Közel 500 négyzetméteres központi szakműhelyben speciális diagnosztikai műszerek és a legkorszerűbb, gyári szoftverek, szerszámok állnak rendelkezésre a meghibásodások szakszerű javításához.

SZERVIZ
A HELYSZÍNEN

Agrár- és építőipari gépek javításához a legkorszerűbb műszerekkel felszerelt szervízautóink és szakképzett munkatársaink az országban bármely pontján vállalják a helyszíni szervizmunkák elvégzését, továbbá a szükséges alkatrészek kiszállítását. .

GARANCIÁLIS
JAVÍTÁSOK

Cégünk a Bobcat és a Develon gépek kizárólagos és hivatalos javítóműhelye Magyarországon. Ezen felül természetesen vállaljuk az általunk forgalmazott építőipari gépek és mezőgazdasági gépek garanciális javítását.

Részletek

SZERVIZ
SZOLGÁLTATÁSOK

Minden DM-KER Nyrt. által forgalmazott gép garancia időn túli szervizelését vállaljuk. Szakértő szerviz csapatunk gyári szakszervizként is végzi az építőipari és mezőgazdasági gépek javítását. 

HIBABEJELENTŐ FELÜLET

dmker partnerek 2023

 

Nagy világmárkák,
agrár-, építőipari és
hulladékgazdálkodási
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg