A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

GÉP BÉRLÉS

Rugalmasan választható bérleti idővel, szinte azonnal átvehető gépekkel.

TEKINTSE MEG GÉPEINKET

 
 
 
KISZÁMÍTHATÓ

A kauciót és a bérleti díjat előre megállapítjuk, nincsenek váratlanul felmerülő kiadások.

 
KÖLTSÉGHATÉKONY

Gép bérlés esetén jobban jár, hiszen nem kell megvásárolnia a gépet, a bérleti díjat pedig költségként elszámolhatja.

 
MEGBÍZHATÓ

Kiválóan karbantartott gépeink biztosítási és szervizköltségeit mi álljuk.

 
RUGALMAS

Lehetőséget nyújtunk napi díj, heti díj vagy akár havi díj alapú gépbérlésre is, sőt akár gépkezelőt is biztosítunk.

 
PROFESSZIONÁLIS

Bérgép rendszer és szakértő munkatársunk állnak rendelkezésére a gép bérléssel kapcsolatban.

 
AZONNAL

Bérgépeink szinte azonnal elvihetők. A bérlés időtartama alatt munkatársaink és szervizünk biztos hátteret szolgáltatnak Önnek.

KIHEZ FORDULHATOK HA GÉPET SZERETNÉK BÉRELNI?

Forduljon bizalommal bérgép tanácsadónkhoz:

Szebenyi István
Bérgép és használtgép üzletágvezető

 
   +36 30 934 8405
 
  szebenyi@dmker.hu

 

TEKINTSE MEG GÉPEINKET

 

GÉP BÉRLÉS 
ADAPTERREL

Nem csak gépeket, hanem professzionális adaptereket is bérelhet a gépekhez. A munkagépekhez egyszerre akár több adapter is csatlakoztatható, így egy bérgéppel és a hozzá bérelt adapterekkel akár több munkafolyamatot is el tud végezni. Az adapter bérlés a gép bérlés feltételeivel azonos. Minden információval segít munkatársunk az építőipari gép bérlés feltételeivel kapcsolatosan. 

KAPCSOLAT

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

GÉP BÉRLÉS
KISZÁLLÍTÁSSAL

Nem tudja elszállítani a bérgépet? Nem gond. A DM-KER Nyrt. bérgép üzletága segít ebben is. Válassza ki, hogy milyen gépet szeretne bérelni és a gép bérleti ajánlat mellé kérje kiszállítási ajánlatunkat. Komplex megoldás a gép bérlés, ki- és visszaszállítás.

KÉRDEZZEN BÁTRAN

RÖVIDEN A GÉP BÉRLÉSÉRŐL

Az alábbiakban leírunk néhány fontos dolgot és kötelezettséget a gép bérlésével kapcsolatosan. Ez a leírás nem teljes körű, csak tájékoztató jellegű. Minden esetben fontos, hogy tüzetesen olvassa el a gép bérlés megállapodását.

- A gépről minden esetben átadás-átvételkor jegyzőkönyv készül. Az átadás – átvételi jegyzőkönyv tartalmazza a bérbe vett gép műszaki állapotát és az üzemóra, üzemanyag szint állását is.
- A bérleti jogviszony alatt a bérelt gép fenntartásával járó kiadásokat, gázolaj és esetlegesen AdBlue költséget Bérbevevőnek kell biztosítani és fizetnie.
- A napi karbantartások költsége a Bérbevevőt terhelik. Kivétel a bérlet időtartama alatt a gyártó által előírt szervizek költsége.
- Fontos, hogy az átadás-átvételi jegyzőkönyvben feltüntetett, a gyártó által előírt kötelező szerviz esedékességét írásban kell jelezni a Bérbeadó bergep@dmker.hu e-mail címére.
- Igény szerint mi is karbantartjuk a bérelt gépeket, továbbá szükség esetén biztosítjuk a gép napi karbantartásához és üzemeltetéséhez szükséges anyagokat is pl: kenőolaj, zsír, stb.. Természetesen mindezeket térítés ellenében.
- Esetlegesen a gép meghibásodását illetően csak a DM-KER Nyrt. jogosult a javítás elvégzésére vagy elvégeztetésére.
- Kötelezettséget kell vállalni arra, hogy a bérlet teljes időszaka alatt a bérelt gép műszaki és esztétikai állapotát a Bérbevevő fenntartja.
- A gépet kizárólag képesítéssel, vezetői engedéllyel és szakértelemmel rendelkező személy kezelheti, akiért természetesen a Bérbevevő felelősséget vállal.
- A bérlet gépekben GPS berendezés van. Bérbevevő hozzájárul ahhoz is, hogy a GPS berendezéssel kapcsolatos beszerelési, javítási munkákat a Bérbeadó, avagy további megbízott vállalkozó végezze.
- A bérlet időtartama alatt, amikor a gép nem dolgozik (munkaidőn túl) a gépet biztonságos, zárt vagy őrzött helyen kell tárolni.
- A bérelt gép(ek)re vagyonbiztosítással rendelkezünk. Ez a biztosítás nem terjed ki arra, ha a Bérbevevő személyzete gondatlanul jár el vagy szakszerűtlenül használja a gépet.
- A bérleti jogviszony megszűnésekor a gép(ek)et az átvételnek megegyezően, azaz az átadási jegyzőkönyvben rögzített műszaki és esztétikai állapotban, rendeltetésszerű használatra alkalmas módon kell visszaadni.

dmker partnerek 2023

 

Nagy világmárkák,
agrár-, építőipari és
hulladékgazdálkodási
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg