Új TL26.60 akciós áron, készletről

Júl - 11
2019

Új TL26.60 akciós áron, készletről

 Nem csak az építőiparban, de a mezőgazdaságban is igen hasznos munkaerő a Bobcat TL26.60 teleszkópos rakodó. 5.8 méteres emelési magasságával, 2.6 tonnás terhelhetőségével és 75-100 LE teljesítményével a kompakt méretű, ám nagy teljesítményű rakodók egyik legnépszerűbbje.

A DM-KER Kft. akciójában most készletről, adapterek nélkül:

Már 49 900 euró + áfáért
és akár 0% kamattal* elérhető!

Amíg a készlet tart. Hívja üzletkötőnket, Harmath Ákost:

+36 30 789 2360

A teljes teleszkópos AGRI vonalat bemutató,
magyar nyelvű prospektusért kattintson ide!

 

 

 

*Az akció 2018. 01. 01-től érvényes visszavonásig jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, finanszírozási feltételek: minimum önerő: a nettó gépérték 15%-a + a teljes áfa, futamidő 36 hónap, havi egyenletes díjfizetés mellett, a kamat típusa és mértéke: fix HUF 0%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Kft.-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..