Új Bobcat E27z akció!

Júl - 17
2019

Új Bobcat E27z akció!

Új Bobcat E27z minikotrók akciós áron, akár 0% kamattal, a készlet erejéig elérhetőek!

Felszereltség: hosszú kanálszár, hozzáadott ellensúly, automata fordulatszámszabályozás, második hidraulikakör, mechanikus gyorscsatlakozó

Adapterek:

> 30, 50cm mélyásó kanál (D klac)
> 120cm billenthető rézsükanál 120cm (D klac)

Már 32 500 euró + áfáért
és akár 0% kamattal* elérhető!

Amíg a készlet tart. Hívja üzletkötőnket, Harmath Ákost:

+36 30 789 2360

 

A teljes Bobcat minikotró-katalógusért
kattintson ide!

 

 

*Az akció 2018. 01. 01-től érvényes visszavonásig jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, finanszírozási feltételek: minimum önerő: a nettó gépérték 15%-a + a teljes áfa, futamidő 36 hónap, havi egyenletes díjfizetés mellett, a kamat típusa és mértéke: fix HUF 0%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Kft.-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..