HIVATALOS KÖZLEMÉNY: szeptember 1-jétől DM-KER Zrt.

aug - 29
2019

HIVATALOS KÖZLEMÉNY: szeptember 1-jétől DM-KER Zrt.

A DM-KER a 2018. évben jelentős szervezeti fejlesztésekbe fogott annak érdekében, hogy az elmúlt évek dinamikus növekedését stabilizáljuk, és a vállalatunkat felkészítsük a következő évek kihívásaira, biztosítva a további növekedés, piaci bővülés és terjeszkedés lehetőségét.

Az elmúlt egy évben lezajlott szervezetfejlesztési folyamatok egyik fontos állomása a DM-KER cégjogi átalakulása Zártkörű Részvénytársasággá. Ez a lépés szimbolizálja a fejlődési utat, amit eddig megtettünk, és jelenti azt is, hogy mostantól a DM-KER már egy olyan középvállalat, aki az építőipari és mezőgazdasági gépek kereskedelmében is jelentős szereplővé vált. Egyben azt is jelenti, hogy a részvénytársaságban elkülönülnek egymástól a tulajdonosi és a vezetői feladatok.

Az igazgatóság és annak tagjai elsősorban a vállalat stratégiai vezetését folytatják. Az operatív tevékenységek irányítását a Zrt-ben már a menedzsment végzi: Laki Csaba cégvezető és Szegedi Judit cégvezető, akik munkáját az igazgatóság és a vállalat szakértői csapata segíti és támogatja.

A részvénytársasággá válás olyan követelményrendszert támaszt a menedzsmentcsapat, a közép- és felsővezetők felé, amelynek teljesítése nagyobb stabilitást és biztonságot ad minden munkatársunknak, partnereinknek egyúttal gyorsabb információáramlást és még jobb szolgáltatást ad ügyfeleinknek.

Az átalakulás következtében egyes cégadatainkban változás állt be, ezért kérjük valamennyi Partnerünket, hogy az adatok változását szíveskedjenek nyilvántartásaikban átvezetni.

2019. szeptember 1-től vállalatunk hivatalos neve:

DM-KER Zártkörűen Működő Részvénytársaság

rövidített neve: DM-KER Zrt.

új adószám: 27048090-2-13

új cégjegyzékszám: 13-10-041955

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..