Akciós Bobcat finanszírozás

Valamennyi, általunk forgalmazott gépmárkához és -típushoz kedvező, az igényekhez igazítható finanszírozási konstrukciót kínálunk, a legjobb piaci kamatokon. Szakképzett hitelszakértőnk és valamennyi értékesítő munkatársunk segítségére lesz az Önnek legmegfelelőbb ajánlat összeállításában.

Az összes, általunk forgalmazott gép közül is kiemelkedő konstukciót tudunk biztosítani az új Bobcat gépekhez. A Bobcat gépek hivatalos hazai forgalmazójaként (és márkaszervizeként) ugyanis állandó, akciós finanszírozási lehetőséget kínálunk új Bobcat munkagép vásárlása esetén. Az akcióban zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing-, illetve pályázati hitelkonstrukciók közül választhat.

AKCIÓS BOBCAT FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATAINK A KÖVETKEZŐEK:

 


Zártvégű pénzügyi lízing Bobcat teleszkópos rakodókra, mezőgazdasági vállalkozások részére*
              

 • Kezdés: 10% + a teljes áfa
 • Plusz 6 hónap múlva áfavisszaforgatás
 • Futamidő: 60 hónap
 • Fizetési ütemezés: évi kétszeri fizetés (szeptember, december)
 • Kamat: FIX HUF 0%

                       
Zártvégű pénzügyi lízing**

 • Kezdés: 15% + a teljes áfa
 • Futamidő: 36 hónap
 • Kamat: FIX HUF 0%

 

Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Kezdés: nettó 10% + áfa
 • Futamidő: 36 hónap
 • Maradványérték: nettó 30% + áfa
 • Kamat: FIX HUF 0%

Kérdéseivel, igényeivel forduljon bizalommal DM-KER partneréhez vagy hitelügyi tanácsadónkhoz:


Kovácsné Balogh Mária
hitelügyintéző
+36 30 347 5443
balogh@dmker.hu

 

*Az akció jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén érvényes 2019. 10. 01-től visszavonásig. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, finanszírozási feltételek: minimum önerő: 10% + teljes áfa, futamidő 60 hónap, kamat típusa és mértéke: fix 0%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Zrt.-t.

**Az akció 2018. 01. 01-től visszavonásig érvényes. Előfeltétel, hogy a lízingbevevő cégkivonattal vagy legalább a Cégbíróság által kibocsátott, bejegyzési tanúsítvánnyal rendelkező cég vagy az egyéni vállalkozói nyilvántartásban szereplő, működő egyéni vállalkozó. A finanszírozási konstrukció forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, és csak új gépek beszerzésére érvényes. A maximális futamidő 36 hónap, 0% kamatozású, a minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. További részletekért keresse a DM-Ker Zrt-t. Az akciós gépfinanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a Ptk. szerint ajánlattételnek, csak és kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja. A finanszírozási konstrukció, valamint a kapcsolódó, járulékos szolgáltatások részleteit, kondícióit az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményei, Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, mely dokumentumok az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1118 Budapest, Budaörsi út 64. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.hu honlapon érhetőek el. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. fenntartja az egyedi hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát.