Akciós Bobcat finanszírozás

Valamennyi, általunk forgalmazott gépmárkához és -típushoz kedvező, az igényekhez igazítható finanszírozási konstrukciót kínálunk, a legjobb piaci kamatokon. Szakképzett hitelszakértőnk és valamennyi értékesítő munkatársunk segítségére lesz az Önnek legmegfelelőbb ajánlat összeállításában.

Az összes, általunk forgalmazott gép közül is kiemelkedő konstukciót tudunk biztosítani az új Bobcat gépekhez. A Bobcat gépek hivatalos hazai forgalmazójaként (és márkaszervizeként) ugyanis állandó, akciós finanszírozási lehetőséget kínálunk új Bobcat munkagép vásárlása esetén. Az akcióban zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing-, illetve pályázati hitelkonstrukciók közül választhat.

AKCIÓS BOBCAT FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATAINK A KÖVETKEZŐEK:

 


Zártvégű pénzügyi lízing*

                      Kezdés: nettó 15% + a teljes áfa
                      Futamidő: 36 hónap
                      Kamat: FIX HUF 0%

                       
Nyíltvégű pénzügyi lízing

                      Kezdés: nettó 10% + áfa
                      Futamidő: 36 hónap
                      Maradványérték: nettó 30% + áfa
                      Kamat: FIX HUF 0%

Kérdéseivel, igényeivel forduljon bizalommal DM-KER partneréhez vagy hitelügyi tanácsadónkhoz:


Kovácsné Balogh Mária
hitelügyintéző
+36 30 347 5443
balogh@dmker.hu

 

*Az akció 2018. 01. 01-től visszavonásig érvényes. Előfeltétel, hogy a lízingbevevő cégkivonattal vagy legalább a Cégbíróság által kibocsátott, bejegyzési tanúsítvánnyal rendelkező cég vagy az egyéni vállalkozói nyilvántartásban szereplő, működő egyéni vállalkozó. A finanszírozási konstrukció forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, és csak új gépek beszerzésére érvényes. A maximális futamidő 36 hónap, 0% kamatozású, a minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. További részletekért keresse a DM-Ker Kft-t. Az akciós gépfinanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a Ptk. szerint ajánlattételnek, csak és kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja. A finanszírozási konstrukció, valamint a kapcsolódó, járulékos szolgáltatások részleteit, kondícióit az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményei, Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, mely dokumentumok az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1118 Budapest, Budaörsi út 64. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.hu honlapon érhetőek el. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. fenntartja az egyedi hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát.