A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Bemutatjuk az Agrifac innovatív
önjáró permetezőgépet

 

A DM-KER mindig is kiemelten fontosnak tartotta vásárlói visszajelzéseit és a piaci igényeket. Ezért hoztunk egy merész, de innovatív lépést.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Agrifac önjáró permetezők palettáját kivonjuk kínálatunkból. Ez a változás azonban új fejezetet nyit vállalatunk életében, hiszen büszkén jelentjük be, hogy a jövőben a Tecnoma önjáró és vontatott  permetező munkagépeit fogjuk értékesíteni. A több mint fél évszázados múltra visszatekintő, újításairól ismert francia gyártóval való együttműködésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a mezőgazdasági gépek terén még magasabb szintű innovációt és hatékonyságot kínáljunk Partnereinknek.

A Tecnoma permetezői  egyre összetettebb mezőgazdasági kihívásokra szabott megoldásokkal, kiemelkedőbb hatékonyságú technológiával és egyedülállóan precíz munkavégzéssel tűnnek ki és jelentős mértékben hozzájárulnak a gazdaságos és precíziós mezőgazdasági termeléshez.

Fedezze fel a Tecnoma kivételes termékpalettáját weboldalunkon, és lépjen velünk kapcsolatba,
hogy munkáját a legkorszerűbb technológiával végezhesse.

Kattintson ide, és lépjen egy szinttel feljebb a mezőgazdasági gépek új generációjával!

TECNOMA PERMETEZŐK

tecnoma banner min