MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

 
 

ALKATRÉSZ KERESŐ

A JÁRMŰ ADATAI

AZ ÖN ADATAIÉPÍTŐIPARI, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZERVIZE


Szakszerűen megjavítjuk. A DM-KER Nyrt.-től vásárolt agrár- és építőipari gépek kötelező szervizét,
garanciális és egyéb javításait részben vagy teljes egészében szerviz szolgáltatásunk végzi. A meghibásodást itt egyszerűen bejelentheti.

HIBABEJELENTŐ FELÜLET

SZAKÉRTŐ
MUNKATÁRSAK

Munkatársainkat folyamatosan gyári képzéseken tartják naprakészen tudásukat, így szakértelemmel, hatékonyabban végezik a garanciális, és a garancián túli javításokat.

GYÁRI
ALKATRÉSZEK

Hatalmas gyári raktárkészletünkről akár azonnali ki tudjuk szolgálni partnereinket, hogy a gépei mielőbb megbízhatóan üzemeljenek.

24-48 ÓRÁN
BELÜL

Megállapodás alapján akár a meghibásodás bejelentésétől számítva 24-48 órán belül vállaljuk a helyszíni kiszállást és a direkt alkatrész-kiszállítást.

ORSZÁGOS
SZERVIZHÁLÓZAT

Az ország több pontján található regionális szakszervizünk segít a meghibásodott építőipari és mezőgzdasági járművek javításában.

SZERVIZ
KÖZPONT

Közel 500 négyzetméteres központi szakműhelyben speciális diagnosztikai műszerek és a legkorszerűbb, gyári szoftverek, szerszámok állnak rendelkezésre a meghibásodások szakszerű javításához.

SZERVIZ
A HELYSZÍNEN

Agrár- és építőipari gépek javításához a legkorszerűbb műszerekkel felszerelt szervízautóink és szakképzett munkatársaink az országban bármely pontján vállalják a helyszíni szervizmunkák elvégzését, továbbá a szükséges alkatrészek kiszállítását. .

dmker partnerek 2

 

Nagy világmárkák,
agrár- és építőipari
gépek széles választéka

Részletek         Rólunk

dmker-footertop.jpg

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.