A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

 

Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3
teleszkópos rakodógép akció raktárkészletről

  Akciós Bobcat TL 38.70HF Agri Start 3

 
 

bobcat logo dark

Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3
gyári tRágyavillával + 2,5 m³-es könnyű anyag kanállal


78.500 EUR+ÁFA


0% kamat, 60 hónapos futamidő, törlesztés évi 2 alkalommal!* 
A KÉSZLET EREJÉIG!

Lassan közeleg a betakarítás, ezzel együtt a sok logisztikai feladat, így érdemes beszerezni egy megbízható, nagyteljesítményű teleszkópos rakodógépet. Emellett persze az állattenyésztő telepeknek is ajánljuk, ahol egész évben jó szolgálatot tehet egy ilyen univerzális munkagép.

Most raktárkészletről, azonnal elérhető a Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3 teleszkópos rakodó, gyári trágyavillával és 2,5 m3-es könnyűanyag kanállal, kedvező 0% kamattal, 60 hónap futamidővel és évi kétszeri törlesztéssel.*
TL3870HFagri6

Mire képes egy ilyen gép?

icon engine

MOTOR

Az erőforrása egy 4 hengeres, turbófeltöltős, nagynyomású common rail befecskendezésű, 3,4 l lökettérfogatú, 97 kW (130 LE) teljesítményű dízeloxidációs katalizátorral, kipufogógáz visszavezetéssel, SCR technológiával ellátott, de dízel részecskeszűrő nélküli, STAGE IV/Tier 4 Final, besorolású, környezetbarát, Bobcat D34 típusú motor, mely nehéz körülmények között is alkalmassá teszi a rakodógépet a feladatok elvégzésére, mindezt kedvező üzemanyag felhasználás mellett.

icon engine

MEGHAJTÁS

A meghajtása hidrosztatikus, így nagyon finom mozgások kivitelezésére is képes. Hidraulika szivattyúja terhelésérzékelő, 190 l/perc teljesítményű, ezért egyszerre több munkaművelet (pl: gém emelés, kitolás, kanál billentés) elvégzése is biztosított, garantálva ezzel a gép nagy hatékonyságát. Kormányzása az ilyen felépítésű gépeknél már megszokott, 3-féle módon lehetséges.A nagyteljesítményű hidrosztatikus váltó két sebességes, a feladatokhoz illeszkedő két munkamóddal, 40 km/h sebességgel, ezért a nagyobb távolságok megtétele sem jelent akadályt.

icon engine

KÉNYELEM

Tágas és ergonomikus fülkéje ideális munkakörnyezetet biztosít kezelőjének, jó kilátást garantál a panoráma szélvédő, az alacsony profilú motorháztető, de még hátrafelé is, a szabadalmaztatott oszlop nélküli hátsó üveg kialakítás. A multifunkciós joystick egyszerű kezelést tesz lehetővé, így nagyobb figyelmet fordíthat a kezelő az elvégzendő feladatokra.

bobcat akcios 3

icon check yellwAz ECO üzemmód magas teljesítményt tesz lehetővé,
a motor teljes teljesítmény-kihasználása nélkül.

icon check yellwBeépített ciklonlevegő-előszűrővel is felszerelték, mely poros környezetben is
hatékonyan szűr, ezzel hosszú élettartamot biztosítva az erőforrásnak.

icon check yellwMaximális teherbírása: 3,8 tonna, maximális emelési magassága: 6,97 méter. (24”-os gumiköpenyekkel). Ideális munkatárs a mezőgazdasági üzemekben gyakori feladatok elvégzésére.

icon check yellwA rakodógépet erősített vázzal, az alváz teljes hosszában védőpáncélzattal, nagy szilárdságú gémmel és erősített eszközfelvevővel készítették, így a nagy terheléssel járó munkákat is jól bírja.

tl3870 rajz


A gép emelési diagrammja raklapvillával, 24”-os gumiköpenyekkel szerelve

Sok opciós tétel az alapárban, az Agri Star 3 felszereltségnek köszönhetően

  • icon check yellw 40 km/h-s váltó
  • icon check yellw automata gém lengéscsillapítás
  • icon check yellw hidraulikus szerelék váltó
  • icon check yellw légkondicionáló
  • icon check yellw forgatható vonófej
  • icon check yellw légrugós ülés
  • icon check yellw vontatásra is használható
  • icon check yellw 2,5 m3-es könnyűanyag kanál
  • icon check yellw gyári trágyavilla
  • icon check yellw 3 év (vagy 3000 üzemórára szóló) gyári garancia

Aki egy ilyen gépet választ, már nem kell külön kérnie és fizetnie a 40 km/h-s váltóért, az automata gém lengéscsillapításáért és a kiépített elektromos vezérlésért, a hidraulikus szerelék váltóért, a ventilátor visszaforgató egységért, a légkondicionálóért, a légrugós ülésért, a kartámaszért, a joystickről és a kormányoszlopról is kezelhető irányváltóért, a napellenzőért, de még a forgatható vonófejért sem, melyhez az elektromos csatlakozások is már kiépítésre kerültek, így vontatásra is használható (meghatározott feltételekkel) a rakodógép. Az előzőeken túl, a felszereltség részét képezi a LED-es közúti világítás, a magas frekvenciájú tolató hangjelzés, a rendszámtábla tartó, a szerszámosláda, a hátsó tükör és a rádió előkészítés is. A fentiek mellett nem elhanyagolható szempont a két munkaeszköz is; a 2,5 m3-es könnyűanyag kanál, mellyel hatékony terményrakodás valósítható meg, akár kamiont pakolunk, akár a szárítónál alkalmazzuk a gépet. A gyári trágyavillával, akár a kör és szögletes bálákat is összeszedhetjük a tarlón, vagy kazlat is rakhatunk vele, ha minden 2. tüskét kiveszünk ez időre. Ha simán csak szervestrágyát szeretnék pakolni, vagy mélyalmot kitrágyázni, ahhoz is ideális eszközre leltünk. Természetesen, ha igény van rá, egyéb munkaeszközök is vásárolhatóak a Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3 rakodógéphez, mellyel további feladatok elvégzésére tesszük alkalmassá.

Fontos kiemelni, hogy a Bobcat 3 év, (vagy 3000 üzemórára szóló) gyári garanciát nyújt a gépeire. 

A fentiekből is látható, ha egy ilyen rakodógépet szerzünk be, már csak egy jó kezelőre van szükség és már munkára is fogható.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését,
keresse területileg illetékes kollégáinkat, vagy hÍJVON MINKET:

+36-30-789-2360

 

Ez az AKCIÓS lehetőség csak raktárkészlet erejéig áll rendelkezésre, így érdemes
minél előbb felvenni a kapcsolatot a kollégákkal, hogy a szezonra már csatasorba állhasson a rakodógép.

akcios bobcat 2

*Az akció jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén érvényes 2019. 10. 01-től visszavonásig. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, finanszírozási feltételek: minimum önerő: 10% + teljes áfa, futamidő 60 hónap, kamat típusa és mértéke: fix 0%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen cikkben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Nyrt-t.

dmker-footertop.jpg