A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

 

Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3
teleszkópos rakodógép akció raktárkészletről

  Akciós Bobcat TL 38.70HF Agri Start 3

 
 

bobcat logo dark

Bobcat TL 38.70HF Agri Star 3


74.500 EUR+ÁFA


A KÉSZLET EREJÉIG, KEDVEZŐ FINANSZÍROZÁSSAL!

Zárt végű pénzügyi lízing / kölcsön (pályázattal érintett beruházások esetén) Bobcat teleszkópos rakodókra, mezőgazdasági vállalkozások részére*

 • • Önerő: 10% + a teljes áfa
 • • Plusz 6 hónap múlva áfa visszaforgatás / támogatás visszaforgatás
 • • Futamidő: 60 hónap
 • • Fizetési ütemezés: évi kétszeri fizetés (szezonális)
 • • Kamat: FIX HUF 1,49%
TL3870HFagri6

Mire képes egy ilyen gép?

icon engine

MOTOR

Az erőforrása egy 4 hengeres, turbófeltöltős, nagynyomású common rail befecskendezésű, 3,4 l lökettérfogatú, 97 kW (130 LE) teljesítményű dízeloxidációs katalizátorral, kipufogógáz visszavezetéssel, SCR technológiával ellátott, de dízel részecskeszűrő nélküli, STAGE IV/Tier 4 Final, besorolású, környezetbarát, Bobcat D34 típusú motor, mely nehéz körülmények között is alkalmassá teszi a rakodógépet a feladatok elvégzésére, mindezt kedvező üzemanyag felhasználás mellett.

icon engine

MEGHAJTÁS

A meghajtása hidrosztatikus, így nagyon finom mozgások kivitelezésére is képes. Hidraulika szivattyúja terhelésérzékelő, 190 l/perc teljesítményű, ezért egyszerre több munkaművelet (pl: gém emelés, kitolás, kanál billentés) elvégzése is biztosított, garantálva ezzel a gép nagy hatékonyságát. Kormányzása az ilyen felépítésű gépeknél már megszokott, 3-féle módon lehetséges.A nagyteljesítményű hidrosztatikus váltó két sebességes, a feladatokhoz illeszkedő két munkamóddal, 40 km/h sebességgel, ezért a nagyobb távolságok megtétele sem jelent akadályt.

icon engine

KÉNYELEM

Tágas és ergonomikus fülkéje ideális munkakörnyezetet biztosít kezelőjének, jó kilátást garantál a panoráma szélvédő, az alacsony profilú motorháztető, de még hátrafelé is, a szabadalmaztatott oszlop nélküli hátsó üveg kialakítás. A multifunkciós joystick egyszerű kezelést tesz lehetővé, így nagyobb figyelmet fordíthat a kezelő az elvégzendő feladatokra.

bobcat akcios 3

icon check yellwAz ECO üzemmód magas teljesítményt tesz lehetővé,
a motor teljes teljesítmény-kihasználása nélkül.

icon check yellwBeépített ciklonlevegő-előszűrővel is felszerelték, mely poros környezetben is
hatékonyan szűr, ezzel hosszú élettartamot biztosítva az erőforrásnak.

icon check yellwMaximális teherbírása: 3,8 tonna, maximális emelési magassága: 6,97 méter. (24”-os gumiköpenyekkel). Ideális munkatárs a mezőgazdasági üzemekben gyakori feladatok elvégzésére.

icon check yellwA rakodógépet erősített vázzal, az alváz teljes hosszában védőpáncélzattal, nagy szilárdságú gémmel és erősített eszközfelvevővel készítették, így a nagy terheléssel járó munkákat is jól bírja.

tl3870 rajz


A gép emelési diagrammja raklapvillával, 24”-os gumiköpenyekkel szerelve

Sok opciós tétel az alapárban, az Agri Star 3 felszereltségnek köszönhetően

 • icon check yellw 40 km/h-s váltó
 • icon check yellw automata gém lengéscsillapítás
 • icon check yellw hidraulikus szerelék váltó
 • icon check yellw légkondicionáló
 • icon check yellw légrugós ülés
 • icon check yellw forgatható vonófej
 • icon check yellw vontatásra is használható
 • icon check yellw 3 év (vagy 3000 üzemórára szóló) gyári garancia

Aki egy ilyen gépet választ, már nem kell külön kérnie és fizetnie a 40 km/h-s váltóért, az automata gém lengéscsillapításáért és a kiépített elektromos vezérlésért, a hidraulikus szerelék váltóért, a ventilátor visszaforgató egységért, a légkondicionálóért, a légrugós ülésért, a kartámaszért, a joystickről és a kormányoszlopról is kezelhető irányváltóért, a napellenzőért, de még a forgatható vonófejért sem, melyhez az elektromos csatlakozások is már kiépítésre kerültek, így vontatásra is használható (meghatározott feltételekkel) a rakodógép. Az előzőeken túl, a felszereltség részét képezi a LED-es közúti világítás, a magas frekvenciájú tolató hangjelzés, a rendszámtábla tartó, a szerszámosláda, a hátsó tükör és a rádió előkészítés is. Mivel az akciós ár adaptereket nem tartalmaz, így amilyen igény mutatkozik a gép munkájára, olyan adaptereket érdemes vásárolni, de ezek köre később is bővíthető, melyekkel további feladatok elvégzésére tesszük alkalmassá a Bobcat TL38.70HF Agri Star 3 rakodógépet. 

Fontos kiemelni, hogy a Bobcat 3 év, (vagy 3000 üzemórára szóló) gyári garanciát nyújt a gépeire. 

A fentiekből is látható, ha egy ilyen rakodógépet szerzünk be, már csak egy jó kezelőre van szükség és már munkára is fogható.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését,
keresse területileg illetékes kollégáinkat, vagy hÍJVON MINKET:

+36-30-789-2360

 

Ez az AKCIÓS lehetőség csak raktárkészlet erejéig áll rendelkezésre, így érdemes
minél előbb felvenni a kapcsolatot a kollégákkal, hogy a szezonra már csatasorba állhasson a rakodógép.

akcios bobcat 2

*Az ajánlat jogi személyek/egyéni vállalkozók/őstermelők általi új gépek vásárlása esetén érvényes 2021. 07. 01-től visszavonásig. Konstrukció: forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing, vagy kölcsön, finanszírozási feltételek: minimum önerő: 10% + teljes áfa, futamidő 60 hónap, kamat típusa és mértéke: fix 1,49%, minimum finanszírozott összeg: 4,5 M Ft, áfa-visszaforgatás / támogatás visszaforgatás a finanszírozási szerződés futamidejének első hat hónapjában. Az évi kétszeri szezonális törlesztés lehetősége csak mezőgazdasági tevékenység esetén érhető el. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű vagyonbiztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a DM-KER Nyrt.-t, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el!

dmker-footertop.jpg