A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Bemutatjuk az Agrifac innovatív
önjáró permetezőgépet

 
icon field
Minden csepp permetlé
a megfelelő helyre kerül
icon field
Az egyik legstabilabb
járószerkezetű permetezőgép a világon
icon field
Nagy terület teljesítmény érdekében masszív,
széles szórókeret választékkal
icon field
Permetlé 99,99% -a
kijuttatásra kerülhet
icon field
Garantált, magas
minőségű növényvédelem
icon field
Kényelmes munkakörnyezet
a fülkén belül

PONTOSSÁG ÉS STABILITÁS

Minden csepp permetlé a megfelelő helyre kerül. Ezt pontossággal és páratlan stabilitással, a jelenleg elérhető egyik legerősebb és a legszélesebb formában választható permetező szórókeret garantálja, mely az Agrifac J-Boom névre hallgat. Munkaszélessége 24 és akár 54 méter között választható. A gépek által használt kompakt elrendezésű vizszivattyúrendszer lehetővé teszi a permetlé mindig optimális kijuttatását a talajra és a növényekre. Ez a GreenFlowPlus rendszer, mely állandó keringtetést garantál a teljes szórókereten, illetve menetsebesség független permetlé mennyiség szabályzással biztosítja a permetlé tartály tartalmának 99,99%-os kijuttatását. A rengeteg innovatív tulajdonság összesége közül, ezen két rendszer biztosítja, hogy minden csepp permetlé a megfelelő helyre kerüljön!

KÉNYELEMBEN 
IS ELSŐ

Kényelemben is az elsők között. A Condor teljes kezelőfelülete az ergonómikus és rendkívül kényelmes fülkében található. Az EcoTronicPlus egy felhasználóbarát rendszer, mely permetezés közben minden fontos információt biztosit a kezelő számára. Egy pillantással alatt átlátható a permetezés teljes folyamata, minden visszajelzés azonnal láthatók és a legtöbb funkció beállítható úgy, hogy akár automatikusan működjön, mint például a táblavégi forduló automatika.

EGYEDI
IGÉNYEKHEZ IS

Egy minden körülmények között optimális eszköz a növényvédelemben. A Condor egyik igazán nagy előnye, hogy egyénre szabható, a gazdálkodók, az egyedi növény kultúrák igényeihez legközelebb álló műszaki tartalommal tudjuk megtölteni minden gépet. A fokozatmentesen állítható nyomtávtól, egészen a nagy hasmagasságon keresztül, a különböző domborzati viszonyokat lekövető keretradar rendszerig, széles választékban biztosítunk megoldást szinte minden- és mindenki számára.

agrifac-logo.png

Az Agrifacról

Az Agrifac Machinery B.V. az innovációk és a fenntarthatóság területén élen jár. A világ leginnovatívabb permetezőgépeit a hollandiai központi gyárban fejlesztették és ott is szerelik össze. Az Agrifac Condor 1986-os bevezetése óta a stabilitást, a pontosságot, a tartósságot és a kényelmet képviseli. A páratlan StabiloPlus alváz a BalancePlus rendszerrel együtt teszi a Condorokat a világ egyik legstabilabb permetezőjévé.

 

A Condor alkalmazási területei

 


DÖNTÉS

"Jó döntés született az Agrifac Condor ClearancePlus munkába állításával " mondta Kirinovics Péter. A Ménesmajor Manufaktúra Kft. ügyvezető-tulajdonosával beszélgettünk az Agrifac Condor ClearancePlus önjáró permetezőgépről.agrifac footer