Cégtörténet

2008.A megalakulás éve
Kezdetben elsősorban bányászati és építőipari gépek kereskedelmével foglalkoztunk; főleg használt, de jó állapotú, megkímélt gépek értékesítésével.
DM-ker
2008.Chicago Pneumatic (Epiroc) bontógépek hivatalos képviselete
Kína elsőszámú bontógépeit (pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, kompresszorok, talajtömörítő eszközök) ma már Epiroc néven, az Atlas Copco csoport tagjaként, hivatalos képviseletként értékesítjük.
Ebben az évben kezdtük el a munkagép-alkatrészek forgalmazását, illetve az általunk forgalmazott munkagépek szervizelését is.
Chicago Pneumatic
2010.Doosan és Bobcat munkagépek magyarországi értékesítője
Novemberben írtuk alá a világhírű Doosan és Bobcat munkagépek hazai ipari és építőipari értékesítéséről szóló, együttműködési szerződést.
Szervizszolgáltatásunkat is tovább erősítettük.
Doosan
2011.Bobcat mezőgazdasági gépek képviselete, Doosan és Bobcat gépek kizárólagos és hivatalos javítóműhelye
Áprilisban a megállapodást a Bobcat mezőgazdasági gépek gyári képviseletével egészítettük ki, így a DM-KER Zrt. azóta a cseh gyártású Doosan és Bobcat gépek kizárólagos és hivatalos javítóműhelyeként is tevékenykedik.
Bobcat
2012.Same traktorok hivatalos márkaképviselete
Januártól Same traktorokkal bővült kínálatunk: hivatalos márkaképviseleti megállapodást írtunk alá a világ egyik vezető traktor- és mezőgazdaságigép-gyártó vállalatával, a Same Deutz-Fahr csoporttal.
Same
2016.Storti takarmánykeverők és -kiosztók forgalmazója
A Nyugat-Európában igen népszerű, olaszországi Storti takarmánykeverő és -kiosztó kocsikkal bővült kínálatunk, melyeknek szervizelését természetesen szintén a DM-KER Zrt. látja el.
Storti
2016.F. lli Annovi szervestrágyaszóról és Tifone permetezőgépek forgalmazója
Mezőgazdasági munkagéppalettánk olasz gyártmányokkal: a sokoldalú F. lli Annovi szervestrágyaszórókkal és a Tifone ültetvény-permetezőgépekkel bővült.
Tifone
2018.Arbos traktorok és munkagépek kizárólagos és hivatalos forgalmazója
2018-ban egy nagy múltú, olasz márka: az Arbos traktorai és munkagépei jelentek meg zászlónk alatt. 2019-től pedig a DM-KER Zrt. az Arbos hivatalos forgalmazója Magyarországon.
Arbos